İbrahim Keloğlan tutuklandı mı, son durum ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İbrahim Keloğlan tutuklandı mı, son durum ne?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İbrahim Keloğlan, Küçükçekmece'de oturduğu bir sitede Eros isimli kediyi tekmeleyerek öldürdü. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından İbrahim Keloğlan tutuklanıp tutuklanmadığı araştırılıyor. İbrahim Keloğlan tutuklandı mı, son durum ne? sorularının cevaplarına haberimizde yer verdik. İşte detaylar...

İstanbul Küçükçekmece'de oturan İbrahim Keloğlan, 1 Ocak sabahına karşı sitede bakılan Eros isimli kediye tekmeleyerek öldürdü. Tam 6 dakika boyunca kediye işkence ederek öldüren İbrahim Keloğlan'ın tutuklanıp tutuklanmadığı araştırılıyor. İbrahim Keloğlan tutuklandı mı, son durum ne?

İBRAHİM KELOĞLAN TUTUKLANDI MI?

İbrahim Keloğlan'ın kedi Eros'a yaptığı işkencenin görüntüleri sosyal medyada yayıldı. Kedinin bakımıyla ilgilenen apartman sakinleri polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan İbrahim Keloğlan'ın davası Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. İbrahim Keloğlan suçlu bulunarak 1 yıl 6 ay ceza aldı. Mahkemede iyi hal indirimi uygulanarak ceza 3 aya indirildi ve hükmün açıklanması da geri bırakıldı. Kararın anlamı, İbrahim Keloğlan 5 yıl içerisinde suç işlemez ise cezası düşecek. Olayın yaşandığı sitenin avukatı ise görüntülerin uyuşmadığını söyleyerek karara itiraz edeceklerini belirtti. İbrahim Keloğlan tutuklandı mı, son durum ne?

İBRAHİM KELOĞLAN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İbrahim Keloğlan ifadesinde kedinin ona saldırdığını söyledi.

İfadesinin tamamı ise şu şekilde, "Benim de bir kedim vardır, olay günü yılbaşıydı, aşırı stres ve yorgunluk ile evime dönmüştüm.  Kafamda eşimin beklediği hamilelik testinin sonucu vardı, eve gittiğimde eşim bana çocuğumuzun olamayacağı ve bu durumu daha önceden bilip benden gizlediğini söyledi. Eşim konuşmanın devamında beni teselli etmek için gerekirse bir, iki kedi sahiplenebileceğini belirtti. Bu durum benim daha fazla üzülmemi sağladı, bunun üzerine evden çıktım. Evden çıktığımda hüngür hüngür ağladım, hayat çok acımasız geldi, ölmek istedim, aracıma gittim, sonrasında gidecek bir yerim olmadığı için apartmanıma girdim. Sonrasında asansöre bindim, asansörde kediyi gördüm, ayağımla yere vurup kovmak istedim, attığı pençe ile beni yaralayınca kendimi tamamen kaybettim. Sonrasında yaptıklarımı kesinlikle nasıl yaptığımı bilmiyorum, kediye tekme attım, kovaladım, kediyi tekme atarak öldürdüm. Herkesten çok utanıyorum, çok pişmanım. Kedi benim sol ayağımı yaralamıştır, ben vurduğumda ne amaçla vurduğumu bile hatırlamıyorum, kendimi tamamen kaybetmiştim. Öncelikle beraatımı mahkeme aksi kanaatte ise hakkımda lehe olan hükümlerin uygulanmasını istiyorum" dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...