İşkenceyle katledilen Eros'un davası bugün görülecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İşkenceyle katledilen Eros'un davası bugün görülecek

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Başakşehir'de Eros isimli kediyi işkence ederek öldüren İbrahim Keloğlan'ın tutuksuz yargılanacağı davanın ikinci duruşması bugün saat 10.30’da İstanbul Küçükçekmece Adliyesi'nde görülecek. Avukatlar ve hayvanseverler, sanığa en üst sınırdan ceza verilmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul Başakşehir'de bulunan bir sitede, 1 Ocak günü saat 03.15 sıralarında İbrahim Keloğlan, asansörde karşılaştığı Eros adlı kediyi tekmeleyerek katletmiş, güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrasında açılan davanın ilk duruşmasında "iyi hal indirimi" alarak serbest bırakılmıştı.

Keloğlan'ın yargılanacağı ikinci duruşma ise bugün görülecek. Saat 10.30'da başlayacak duruşma İstanbul Küçükçekmece Adliyesi'nde yapılacak.

"Hayvanlar için Adalet" diyerek duruşmaya çağrı yapan Yaşam İçin Yasa İnisiyatifi, "Tüm hak savunucularını, adaletten yana olan herkesi dayanışmaya çağırıyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...