İstanbul'da gaspçı dehşet! Yolda yürüyen kızın telefonunu çaldı, kendini böyle savundu: Aranızda hiç mi insan yok?

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Esenyurt'ta yolda yürüyen genç kız korku dolu anlar yaşandı. Yanına yaklaşan adam bir anda genç kızın elindeki telefonu aldığı gibi kaçmaya başladı. Araya mahalleli girdi ve hırsız yakalandı. Sonrasında olanlar cep telefonu kamerasına yansırken, gaspçının kendisine müdahale eden vatandaşlara 'Aranızda hiç mi insan yok?' diye çıkışması dikkat çekti.

Esenyurt'ta sokakta yürüyen genç kızın elindeki telefonunu kapıp kaçan hırsız, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak darp edildi. Telefonu geri veren şüpheli, mahalleliye "Sokakta kalıyorum, bana yardım edin. Aranızda insan yok mu" derken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

"YOLDA YÜRÜYEN KIZIN ELİNDEKİ TELEFONU ÇALDI"

Olay, dün öğle saatlerinde Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’nde yaşandı. Kimliği belirlenemeyen hırsız, sokakta yürüyen genç kızın elindeki telefonu alarak kaçmaya başladı. Olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar hırsızı kovalamaya başladı. Kısa sürede yakalanan gaspçı, mahalleliden dayak yiyince telefonu sahibine verdi. 

"ARANIZDA İNSAN YOK MU?"

Bir süre sonra hırsız, mahalleliye "Dayanamıyorum, bana yardım edin. Sokakta kalıyorum. Aranızda insan yok mu" demeye başladı. Olay sonrası şüpheli kayıplara karışırken, yaşanan o anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

PİŞKİN HIRSIZ DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPTI

Konu ile ilgili konuşan esnaf Mustafa Ak, "Hırsız, kızın telefonunu aldı ve kaçtı. Kız bağırmaya başlayınca esnaf ve komşular hırsızın peşinden koştu. Sokağın aşağısında kıstırdılar. Sonra şahsı hırpalamaya başladılar. Hırsızdan telefonu alıp kıza teslim ettiler. Hırsız, adamlara 'ben açım, sokakta kalıyorum, bana yardım edin' demeye başladı. Pişkinlik ve duygu sömürüsü yaptı. Daha sonra şahıs herhalde kaçtı. Tam olarak bilmiyorum" dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...