Kahramanmaraş gece yarısı sallandı! AFAD ilk verileri paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kahramanmaraş gece yarısı sallandı! AFAD ilk verileri paylaştı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kahramanmaraş gece yarısı 3.5 şiddetinde depremle sallandı. AFAD'dan alınan bilgiye göre depremin merkezi Nurhak olarak belirlendi. İşte son gelişmeler...

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Kahramanmaraş sallandı. Gece yarısı medyana gelen Nurhak merkezli deprem sonrası AFAD ilk verileri paylaştı. Öte yandan Nurhak'ta dün sabah aynı büyüklükte bir depremin daha olması dikkat çekti. İşte son gelişmeler...

KAHRAMANMARAŞ YİNE AYNI KORKUYU YAŞADI

AFAD dün gece saat 01:15 sularında meydana gelen depremin büyüklüğünü 3,5 olarak duyurdu. Depremin yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiği açıklandı. Bölgede kısa süreli bir panik yaşanırken herhanbir bir olumsuz ihbar yapılmadığı öğrenildi. 

KAHRAMANMARAŞ DEPREMLERİ

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 ilde büyük yıkım yaşandı. 50 bin 783 kişinin öldüğü, 107 bin 204 kişinin yaralandı. 

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Tunceli, İstanbul, Elazığ, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...