Kontrolden çıkan ambulans şarampole devrildi, yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kontrolden çıkan ambulans şarampole devrildi, yaralılar var

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kontrolden çıkan ambulans şarampole devrildi. Kazada 6 kişi yaralandı.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı ulaşımı da olumsuz etkiledi. Bir ambulans, kontrolden çıkarak şaramople devrildi.

Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen ambulans, Karlıova-Bingöl kara yolunun Halifan köyü mevkiinde kontrolden çıktı. Kazada ambulanstaki 6 kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kontrolden çıkan ambulans şarampole devrildi, yaralılar var

KARABÜK VE MARDİN'DE DE KAZALAR MEYDANA GELDİ

Birkaç saat içerisinde yurdun birçok farklı yerinden kaza haberleri geldi. Karabük'te İ.Ş. idaresindeki otomobil, Karabük-Ankara kara yolu Organize Sanayi Kavşağı yakınlarında şarampole devrildi. Kazada sürücü ve iki yolcu yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekiplerce araçtan çıkarılan ve Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Mardin'de ise Mardin-Diyarbakır karayolu kırsal Yüce Mahallesi'nde sürücüsünün kimliği ve plakası henüz öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine kaza bölgesine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobilde bulunan Ahmet G. (35), Recep K. (35), Emine K. (30) ve Osman K. (2) yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından sağlık ekiplerince Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...