Mavi Vatan savunmasına 2 yeni nefer! Bakan Güler’in katıldığı törenle denize indirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Açık deniz karakol gemilerinden “TCG AKHİSAR” ve “TCG KOÇHİSAR” İstanbul'da düzenlenen törenle denize indirildi. Törende konuşan Bakan Güler, 'Mavi Vatan'daki hareket kabiliyetimiz daha da artacak' dedi. Bakan Güler ayrıca Karabağ'daki çeteleri 23 saatte dize getiren Azerbaycan'a desteği yineledi.

Mavi Vatan savunmasına 2 yeni nefer daha katıldı. Açık deniz karakol gemilerinden “TCG AKHİSAR” ve “TCG KOÇHİSAR” İstanbul Tersane Komutanlığında denize indirildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Pendik Tersane Komutanlığı'nda Türk Deniz Kuvvetleri ADKG Projesi 1'inci Gemisi Akhisar, 2'nci Gemisi Koçhisar Denize İndirme Töreni ile Pakistan Milgem Projesi 1'inci Gemisi PNS Babür Teslim Töreni'ne katıldı.

“HAREKET KABİLETİMİZ DAHA DA ARTACAK”

Törende konuşan Bakan Güler, 'Mavi Vatan'daki hareket kabiliyetimiz daha da artacak' ifadelerini kullandı.

AZERBAYCAN'A DESTEK MESAJI

Bakan Güler ayrıca kardeş ülke Azerbaycan'ın geçtiğimiz günlerde başlatıp 23 saatte amacına ulaşarak sona erdirdiği anti terör operasyonuna değindi.

Bakan Güler, ''Azerbaycan'ın toprak bütünlüğünü korumaya yönelik haklı adımlarını da büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz.'' dedi.

Mavi Vatan savunmasına 2 yeni nefer! Bakan Güler’in katıldığı törenle denize indirildi

DENİZLE BULUŞTULAR

Konuşmaların ardından "TCG Akhisar" ve "TCG Koçhisar" Mavi Vatan'la buluştu.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...