Mustafa Sarıgül lastikleri test etti: Yerli malı, yurdun malı, herkes Togg kullanmalı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Gemlik Kampüsü'nün açılışına katılan Türkiye Değişim Partisi'nin Genel Başkanı Mustafa Sarıgül yerli arabanın lastiklerini test etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Sarıgül'e çok sayıda destek geldi.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü büyük bir coşkuyla açıldı. Türkiye'nin 60 senelik hayalinin gerçekletiği bugüne çok sayıda isim yakından şahitlik etti. Bunlardan biri de Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül oldu. Togg'un ilk aracı banttan indi, büyük gururun yaşandığı açılış töreninde Sarıgül yerli otomobilin lastiklerini test etti.

"YERLİ MALI, YURDUN MALI, HERKES TOGG KULLANMALI"

Mustafa Sarıgül, yerli otomobilin yanına gelerek çektiği bir videoyu sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. Videoda bir konuşma yapan Sarıgül, "Yerli malı, yurdun malı, herkes Togg kullanmalı." dedi.

Mustafa Sarıgül lastikleri test etti: Yerli malı, yurdun malı, herkes Togg kullanmalı

"İNŞALLAH BU LASTİKLERE YOL DAYANMAZ"

Ardından Togg'un tekerleğine vurarak sağlamlık testi yapan Sarıgül, "İnşallah ve inşallah bu lastiklere yol dayanmaz." ifadelerini kullandı. Sarıgül'ün paylaşımı sosyal medyaya damga vurarak kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...