Palalı Sabri kimdir, nereli, kaç yaşında? Palalı Sabri öldü mü?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Palalı Sabri kimdir, nereli, kaç yaşında? Palalı Sabri öldü mü?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gezi olayları sırasında palayla göstericilere saldırdığı için Palalı Sabri lakabıyla anılan Sabri Çelebi'nin kim olduğu merak ediliyor. Alınan haberlere göre Palalı Sabri İstanbul Beyoğlu'nda uğradı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Palalı Sabri kimdir, nereli, kaç yaşında? Palalı Sabri öldü mü?

Gezi olayları sırasında palayla göstericilere saldırdığı için Palalı Sabri lakabıyla anılan Sabri Çelebi'nin kim olduğu merak ediliyor. Alınan haberlere göre Palalı Sabri İstanbul Beyoğlu'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Palalı Sabri kimdir, nereli, kaç yaşında? Palalı Sabri öldü mü?

PALALI SABRİ KİMDİR?

Taksim Gezi Parkı olayları esnasında göstericilere palayla saldırdığı için Palalı Sabri olarak bilinen Sabri Çelebi, İstanbul Beyoğlu'nda silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 

Daha önce polisin Beyoğlu ve Beşiktaş'taki eğlence mekanlarına yaptığı eş zamanlı operasyon sonucu 6 kişi göz altına alınmıştı. Soruşturmaya dahil olan isimlerden biri "Palalı Sabri" olarak bilinen Sabri Çelebi'ydi. Suç örgütü kurduğu ve kadınları gece kulüplerinde fuhuşa zorladığı gerekçesiyle dava açılmıştı. İçlerinde Sabri Çelebi ve 10 sanığın daha olduğu davada 2 yıldan 248 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti ancak 6 ay önce tutuksuz sanık Sabri Çelebi dahil 10 sanık tüm suçlardan beraatine karar verildi. 

Gezi Parkı olaylarında ise gösteri yapan gruba palayla saldırdığı gerekçesiyle içlerinde Sabri Çelebi'nin de bulunduğu 4 sanık yargılanmıştı. Sabri Çelebi, 11 Mayıs 2017 yılında yapılan karar duruşmasında "silah sayılabilecek kesici aletle kasten yaralama" suçundan 3 yıl hapse mahkum edildi. Sabri Çelebi daha öncede bir kadını zırhla yaraladığı gerekçesiyle 9 bin lira adli para cezasına çarptırılmıştı. 

"Palalı Sabri" dün gece saatlerinde Beyoğlu'na aracıyla seyir halindeyken bir grup tarafından durduruldu ve silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...