Parkta dehşet! Baba ve iki oğlu bıçaklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Parkta dehşet! Baba ve iki oğlu bıçaklandı

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da aralarında husumet olduğu öğrenilen şahıslar parkta karşılaşınca ortalık karıştı. Çıkan kavgada baba ve iki oğlu bıçaklandı.

Bursa’da aralarında husumet bulunan şahıslarla parkta karşılaşan baba dehşeti yaşadı. İki oğlu ile birlikte bıçaklanan adam hastaye kaldırılırken saldırganlar ise kayıplara karıştı. Olay, merkez Yıldırım ilçesi Değirmenlikızık Mahallesi’nde bulunan Bahtiyar Güneş Park’ında yaşandı. Mustafa S. (45), öğle saatlerinde tartıştığı kişilerle parkta karşılaştı. Kimliği henüz öğrenilmeyen şüpheliler, baba ve yanındaki 2 oğluyla yeniden tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü ve bıçaklar konuştu. 

15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DA BIÇAKLADILAR

Saldırganlar yanlarında taşıdıkları bıçakla 15 yaşındaki Yunus S.’yi sırtından, askerden yeni gelen Yasin S.’yi karnından, babayı ise bacağından bıçakladı.

POLİS KAÇAN SALDIRGANLARIN PEŞİNDE

Kavgayı görenler durumu yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlıkçılar tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Baba ve çocuklarının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kaçan şüphelilerin peşine düştü. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...