Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sakarya Nehri'nde ceset bulundu! Kimliği belirlendi

Sakarya Nehri'nde ceset bulundu! Kimliği belirlendi
Fotoğraf Başlığı Sakarya Nehri'nde ceset bulundu! Kimligi belirlendi

Sakarya Nehri’nde erkek cesedi bulundu. Cesedin, 5 gündür kayıp olan 68 yaşındaki Recep Demir'e ait olduğu tespit edilirken adamın oğlunun da bir süredir kayıp olduğu ortaya çıktı.

Kaydet
a- | +A

Sakarya Nehri üzerinde hareketsiz bir şekilde duran kişiyi gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Şahsın cansız bedeni sudan çıkarıldı. Cesedin 68 yaşındaki Recep Demir'e ait olduğu ve Geyve İnciksuyu Mahallesi'nde ikamet ettiği belirlendi.

Sakarya Nehri'nde ceset bulundu! Kimliği belirlendi - 1. Resim
Başlık ResmiSakarya Nehri'nde ceset bulundu! Kimliği belirlendi - 1. Resim

Öte yandan, hayatını kaybeden Recep Demir ile 29 yaşındaki oğlu Tevfik Can Demir'in 16 Ekim tarihinden beri kayıp oldukları ve haklarında herhangi bir kayıp ihbarı da yapılmadığı da öğrenildi.

Recep Demir'in cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Konuya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatılırken, baba ve oğlun bir miktar borçlarının da bulunduğu öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME
Eskişehir
HABER

Eskişehir'de tutulan kocaman balık dikkat çekti! Tam olarak 27 kilo

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.