Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti: Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in ailesinden ilk açıklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık'ta Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Ateş'in ailesi sosyal medya hesabı üzerinden yaşananlara ilişkin açıklama yaptı.

Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş'in ailesinden açıklama geldi . Ateş'in eşi Ayşe Ateş, ailesi adına sosyal medya hesabından bir açıklama metni yayınladı. Yayınlanan metinde, yapılan bazı paylaşımlara tepki gösterilirken, "Katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur" ifadesi kullanıldı.

"HEDEF GÖSTERMENİN KİMSEYE FAYDASI YOK"

Ateş’in sosyal medya hesabından eşi Ayşe Ateş tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Ankara’da düzenlenen hain suikast sonucu şehit düşen eşim Sinan Ateş’in cenazesi için yakından, uzaktan gelerek acımızı paylaşan, taziyelerini ileten herkese ailemiz adına teşekkür ediyorum.

Eşimin şehit edilmesinden bugüne gerek sosyal alan medyada gerekse bazı internet sitelerinde yer katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur.

Sosyal medya bir hüküm yeri değildir. Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir. Her şeyden önemlisi Allah, en büyük adalet ve hüküm sahibidir."

“ACIMIZA SAYGI DUYUN”

"Acımızı bir siyasi malzeme hâline getirmek, acımız üzerinden siyasi hesaplaşma yapmak isteyenlerden istirhamımız, ellerini vicdanlarına koymaları, acımıza saygı duymalarıdır.

Şu anda tek bir gerçek vardır: Sinan Ateş, hain bir suikaste kurban gitmiş Ülkücü şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz duadır.

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti: Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in ailesinden ilk açıklama

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...