Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kartalkaya otel yangını faciasında Bolu Belediyesi'ne operasyon! Tanju Özcan'ın yardımcısı gözaltına alındı

Bolu Kartalkaya'daki otel yangını faciasında soruşturma genişliyor. 79 canımıza mal olan yangınla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener ve İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun da gözaltına alındı. Böylece toplam gözaltı sayısı 11'e yükseldi.

Kaydet
a- | +A

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel’de yaşanan yangın faciası 85 milyonu hüzne boğdu. Türkiye, acı olayda 79 canını kaybetti, 51 vatandaşımız yaralandı.

Facianın ihmal sonucu olup olmadığına yönelik tartışmalar devam ederken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yangınla ilgili başlatılan soruşturmada gelinen noktayı açıkladı.

BAKMADAN GEÇME
Tanju Özcan bu sözlere ne diyecek? Bolu Kartalkaya
HABER

Tanju Özcan bu sözlere ne diyecek? Bolu Kartalkaya'daki yangına ilişkin itfaiye müdüründen belediyeyi zora sokacak açıklama

11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

Sosyal medya X hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Bakan Tunç, soruşturma kapsamında toplam 11 kişinin gözaltına alındığını belirtti. Bakan Tunç'un açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Bolu Kartalkaya'da meydana gelen otel yangınıyla ilgili Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma büyük bir hassasiyetle çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir.

BAKMADAN GEÇME
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu
HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu'da! Gültekin ailesinin cenazesinde gözyaşlarını tutamadı

ARALARINDA TANJU ÖZCAN'IN YARDIMCISI VAR

Soruşturma kapsamında şu ana kadar aralarında Bolu Belediyesi İtfaiyeden Sorumlu Başkan Yardımcısı (Sedat Gülener), Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü (Kenan Coşkun), işletme sahibi, şirket genel müdürü ve otel müdürünün de aralarında bulunduğu toplam 11 kişi gözaltına alınmıştır. Alanında uzman 7 kişilik bilirkişi heyetinin incelemeleri devam etmektedir.

Hepimizi derinden üzen yangın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum."

BAKMADAN GEÇME
Tanju Özcan
HABER

Tanju Özcan'ın yangında sorumluluk kabul etmemesi Cüneyt Özdemir'i küplere bindirdi: Yalan söylüyor

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.