Benzine zam var mı? Benzine zam mı geldi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Benzine zam var mı? Benzine zam mı geldi?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Benzine zam var mı, gelecek mi, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Geçtiğimiz günlerde mazota gelen zammın ardından benzine de zam geleceği iddiası ortaya atıldı. Peki, Benzine zam var mı? Benzine zam mı geldi? 14 Şubat Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları...

Bu gece benzine zam var mı, sorusu merak konusu oldu. Akaryakıt fiyatları yakından takip ediliyor.  Geçtiğimiz günlerde motorine zam pompaya yansıdı. Peki, Benzine zam var mı? Benzine zam mı geldi? Güncel 2024 benzin, motorin, LPG Fiyatları…

BENZİNE ZAM VAR MI?

En son motorine gelen 2 lira 56 kuruşluk zammın ardından gözler benzin fiyatlarına çevrildi. Benzine ve motorine indirim ya da zam var mı? sorusu araç sürücüleri tarafından sorgulanıyor. Döviz kuru ve petrolde yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını altüst etti. 1 litre benzin ne kadar oldu?

Bu gece yarısı benzine zam yansıtılması bekleniyor. Benzine 1 lira 79 kuruşluk zam geliyor. İstanbul'da şu an benzinin litresi 39,43 TL. Bu gece yarısı gelecek zammın ardından İstanbul'da benzinin litresi 41 lirayı aşacak. Peki, akaryakıt güncel fiyatları bugün ne kadar seyrediyor? Benzin, motorin ve LPG fiyatı ne kadar?

14 ŞUBAT GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI  

İstanbul Avrupa yakasında akaryakıt fiyatları şöyle;

Benzin: 39.43 TL

Motorin: 44.34 TL

LPG: 20.28 TL

İstanbul Anadolu yakasında akaryakıt fiyatları şöyle;

Benzin: 39.34 TL

Motorin: 44.27 TL

LPG: 20.20 TL

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 40.13 TL

Motorin: 45.10 TL

LPG: 20.15 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 40.33 TL

Motorin: 45.30 TL

LPG: 20.00 TL

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...