Bugün Alişan'ın programı yok mu, neden? Alişan ile Hayata Gülümse bugün var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün Alişan'ın programı yok mu, neden? Alişan ile Hayata Gülümse bugün var mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse programının izleyicileri arama motorlarında Bugün Alişan'ın programı yok mu, neden? Alişan programı bugün var mı? sorularının yanıtını araştırıyor. Detaylar...

Bugün Alişan ile Hayata Gülümse programını olup olmadığı merak edilenler arasında yer alıyor. Seyirciler ise arama motorlarında Bugün Alişan'ın programı yok mu, neden? Alişan programı bugün var mı? sorularının yanıtını araştırdı.

BUGÜN ALİŞAN'IN PROGRAMI YOK MU?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse programı şu an özeti ile ekranlarda yer alıyor.

ALİŞAN HASTA MI, NE OLDU?

Alişan'ın Apandisit ameliyatı olduğu biliniyor. Eşi Buse Varol ise Alişan'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Alişan'ın sosyal medyadaki paylaşımı ise şöyle:

“Sivrihisar konserine giderken sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa’da hastaneye acile geldik. İlaçlı tomografi ve kan tahlili neticesi, bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar konseri bugün için kısmet olmadı maalesef. Ama acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz, ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim.”

Bugün Alişan'ın programı yok mu, neden? Alişan ile Hayata Gülümse bugün var mı?

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...