Evinde talihsiz bir kaza geçiren Metin Şentürk ayağını çatlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Evinde talihsiz bir kaza geçiren Metin Şentürk ayağını çatlattı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu ayağını çatlattı. Ayağı alçıda olan videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Şentürk, “Sizlerin duaları ve yüce Allah’ın izniyle en kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım” dedi.

Şarkıcı, müzisyen ve oyuncu Metin Şentürk, son paylaşımıyla hayranlarını endişelendirdi. 57 yaşındaki Şentürk, evinde başına gelen kaza neticesinde ayağını çatlattığını açıkladı.

Evinde talihsiz bir kaza geçiren Metin Şentürk ayağını çatlattı

Yaşadığı talihsiz kaza hakkında sosyal medya hesabından bilgi veren Metin Şentürk, “Küçük bir aksilik yaşadım, ayağımda bir çatlak oluştu, burkulma oldu ama sıkıntıları eğlenceye çevireceğiz” ifadelerini kullandı.

Evinde talihsiz bir kaza geçiren Metin Şentürk ayağını çatlattı

“EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞIMA KAVUŞACAĞIM”

Ayağı alçıya alınan Şentürk, kazayla ilgili sevenlerini bilgilendirdi. Instagram’dan bir video paylaşan ünlü isim, altına şu notu düştü:

“Kıymetli dostlarım, geçirdiğim küçük kazanın neticesinde ayağımda küçük bir çatlak oluştu. Sizleriniz duaları ve yüce Allah’ın izniyle en kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım. Bu kaza vesilesi sizinle paylaşmak istediğim önemli bir konu var; yalnızca bakış açımızı değiştirerek başımıza gelen kötü şeylerin üstesinden gelebilir, sıkıntıları da eğlenceye çevirebiliriz. Hepinizi muhabbetle kucaklıyorum.”

‘GEÇMŞ OLSUN’ MESAJLARI GELDİ

Pozitifliğiyle bilinen şarkıcı, videosunda hayatta ufak tefek sıkıntıların eğlenceye döndürülebileceğine vurgu yaptı, bunları dert etmemek gerektiğine dikkat çekti.

Metin Şentürk’ün paylaşımına kısa sürede onlarca yorum geldi. Takipçileri peş peşe ‘geçmiş olsun’ mesajlarını paylaştı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...