Acil ameliyata alınan Alişan'dan haber var, eşi Buse Varol videosunu paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dün konser yolunda rahatsızlanan Alişan, apar topar hastaneye kaldırıldı. Apandisit ameliyatı olduğu öğrenilen şarkıcının sağlık durumunu eşi Buse Varol paylaştı, operasyonun başarılı geçtiğini belirtti.

Eskişehir’e giderken rahatsızlanan Alişan, karın ağrısı nedeniyle Bursa’da apar topar özel bir hastaneye kaldırıldı. Acil olarak ameliyat olan şarkıcının eşi Buse Varol, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

“APANDİSİT AMELİYATI OLMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER”

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesine konsere gitmek üzere çıktığı yolda rahatsızlanan Alişan, sevenlerini korkuttu. Yolda giderken rahatsızlanan şarkıcı, apar topar hastaneye kaldırıldı. Daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acil olarak ameliyata alınacağını şu sözlerle bildirdi:

“Sivrihisar konserine giderken sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa’da hastaneye acile geldik. İlaçlı tomografi ve kan tahlili neticesi, bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar konseri bugün için kısmet olmadı maalesef. Ama acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz, ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim.”

Acil ameliyata alınan Alişan'dan haber var, eşi Buse Varol videosunu paylaştı

OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ

Alişan’ın sağlık durumu merak edilirken, eşi Buse Varol’dan bir paylaşım geldi. Varol, Instagram’dan yaptığı paylaşımda “Alişan’ın apandisit ameliyatı başarılı geçti. Arayan soran herkese çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin eşi Alişan’ın operasyon sonrasında çekilen görüntülerine de yer verdi. Videoda, şarkıcının hala ağrısının olduğu ve yürümekte güçlük çektiği görüldü.

Acil ameliyata alınan Alişan'dan haber var, eşi Buse Varol videosunu paylaştı

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...