Bugünkü dolar kuru kaç TL? Euro kaç TL? Kapalıçarşı döviz kurları...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugünkü dolar kuru kaç TL? Euro kaç TL? Kapalıçarşı döviz kurları...

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dolar kuru bugün ne kadar, sorusuna cevap aranıyor. Haftanın ilk işlem gününde Dolar, Euro ve Sterlin'in Türk Lirası karşısındaki değeri araştırılıyor. Peki, Dolar kaç TL? Serbest piyasada dövizde son durum ne? 2024 Euro Dolar ne kadar? 1 dolar şu anda ne kadar?

Dolar ve Euro fiyatları merak ediliyor. Vatandaşlar arama motorlarında 19 Şubat 2024 döviz kurları ne kadar, sorusunu soruyor. Döviz kurundaki son ve güncel veriler sorgulanıyor. Dolarda kademeli yükseliş sürüyor. Bugünkü dolar kuru ne kadar? 19 Şubat 2024 dolar kuru fiyatları...

Döviz kurundaki son ve güncel veriler merak ediliyor. Döviz kurları, dalgalı da olsa yüksek ivmesini devam ettiriyor. Peki, Dolar ve avro güne nasıl başladı? 19 Şubat 2024 döviz kurları... Dolar, Euro fiyatlarında son durum ne?

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 

Dolar TL faiz artırım döngüsüne girildiğinden bu yana hızlı yükselişini sürdürüyor. Döviz kurları yatırımcılar tarafından ilgi ile takip ediliyor. Serbest piyasada Dolar 30,87 liradan fiyatlanıyor. Peki, 1 Euro ne kadar? Sterlin kaç TL? 

EURO KAÇ TL?

Euro 33,28 liradan güne başladı. 

STERLİN KAÇ TL?

Sterlin güne 38.95 seviyesinde başladı.

KAPALIÇARŞI DÖVİZ FİYATLARI

İstanbul Kapalıçarşı'da 30,80 liradan alınan Dolar 30,94 liradan, 33,09 liradan alınan Euro ise 33,33 liradan satılıyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...