Bursaspor satıldı iddiası doğru mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bursaspor satıldı iddiası doğru mu?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bursaspor satıldı mı, Bursasporu kim alıyor, kime satıldı, soruları sosyal medyada merak konusu oldu. Bursaspor satıldı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bir X kullanıcısı sosyal medyada "Bursaspor'un zengin bir iş adamına satıldığını" iddia etti. Peki, Bursaspor satıldı iddiası doğru mu? Tüm merak edilenler haberimizde...

Bursaspor satıldı mı, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. X üzerinden yapılan bir paylaşımda Bursaspor’un Diyarbakırlı iş insanı Mehmet Berzan İlhanlı tarafından satın alındığı iddia edildi. Bursaspor satıldı mı,  Bursasporu kim alıyor, kime satıldı? 

BURSASPOR SATILDI İDDİASI DOĞRU MU?

Kısa sürede hızlıca etkileşim alan Bursaspor satıldı iddiası paylaşımı 1,8 milyondan fazla görüntülenme ve 950’den fazla paylaşım aldı. Olayın ardından Bursaspor üst düzey kulüp yetkilisinden açıklama geldi. Bursaspor’un Diyarbakırlı iş insanı tarafından satın alındığı iddiası doğru mu?

Bursaspor satıldı iddiası yanlış çıktı. Bursaspor Başkanı Sinan Bür kulübün satışa çıkarılmadığını, kulübün taşınmazlarının satışa çıktığını belirtti. Bursaspor da son yıllarda borçlarını ödeyemeyen dernek statüsündeki  profesyonel kulüplerden bir tanesidir. Bu nedenle Bursaspor yasal statüsünden kaynaklı satışa çıkarılamaz. Kulübün şirketleşmeden satışı mümkün değildir. Bursaspor geçtiğimiz sene sonunda 1,5 milyar lira borç açıklamıştı. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...