Dilan Polat serbest bırakıldı mı? SON DAKİKA! Hapisten çıktı mı, tahliye edilecek mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medyada paylaşımlarıyla büyük kitleye ulaşan Dilan - Engin Polat çifti 1 Kasım'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı. 5 Kasım’da tutuklanarak cezaevine gönderilen çift ile ilgili Dilan Polat serbest bırakıldı mı? SON DAKİKA! Hapisten çıktı mı, tahliye edilecek mi? soruları aratılıyor.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanması gündem olmuştu. Merak edilenler arasında ise Polat çiftine çıkan karar yer aldı. Dilan Polat serbest bırakıldı mı? Hapisten çıktı mı, tahliye edilecek mi?

DİLAN POLAT SERBEST BIRAKILDI MI?

Dilan Polat’ın yakın arkadaşı Sevim Alan sosyal medya hesabında Hüseyin Kaya aracılığıyla mahkeme tarihini duyurmuştu. Paylaşımda yer alan ifade şöyle oldu: “Arkadaşlar hakim kararını yarın vereceğini açıkladı, gidiyoruz, karar yarın” diyerek bugünü yani 25 Ocak gününü göstermişti. 

Dilan Polat serbest bırakıldı mı? SON DAKİKA! Hapisten çıktı mı, tahliye edilecek mi?

Sosyal medyada yer alan bir diğer paylaşımda ise şu ifadeler yer aldı:

“Bu dosyada sadece Dilan yok. Biz sadece Dilan demiyoruz, Sıla da diyoruz Nilgün de diyoruz, diğerlerini de söylüyoruz. Her birinin avukatı girip tek tek savunma yapıyor. Hakim de bu savunmaların karşılığında dosyalara bakıp inceleyip kararını yarın vereceğini söyledi. Kalabalık bir dosya olduğu için en sağlıklı karar bence de yarın. Hakim takdiri öyle verdiyse bu konu böyledir. Sistemde problem olduğu iddiaları yalan. Devleti, hakimi, savcıyı zan altında bırakacak açıklamalar yapmayalım. Hakimin takdiri. Yarın olsun hayrolsun.”

DİLAN POLAT HAPİSTEN ÇIKTI MI?

1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde aylık tutukluluk incelemesi yapıldı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın da içerisinde bulunduğu 12 isim SEGBIS aracılığıyla ifade verdi. Mahkeme kararı 12 kişinin tutukluluğunun devam etmesi yönünde oldu. Dilan Polat'ın instagram hesabından yapılan paylaşım ise şöyle:

Dilan Polat serbest bırakıldı mı? SON DAKİKA! Hapisten çıktı mı, tahliye edilecek mi?

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...