Dilber Azem'in kızı mı? Dilber Azem'in neyi oluyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dilber Azem'in kızı mı? Dilber Azem'in neyi oluyor?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kanal D ekranlarında yeni başlayan İnci Taneleri dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından Dilber Azem'in kızı mı? Dilber Azem'in neyi oluyor? soruları gündeme geldi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dün İnci Taneleri dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Tanıtım fragmanıyla gündeme oturan İnci Taneleri dizisinin izleyicileri ise arama motorlarında Dilber Azem'in kızı mı? Dilber Azem'in neyi oluyor? sorularına yanıt aramaya başladı. Detaylar...

DİLBER AZEM'İN KIZI MI?

Dün ekranlarda yer alan İnci Taneleri dizisinde Dilber ile Azem arasındaki bağlantı merak edildi. İzleyiciler Dilber Azem'in kızı mı gibi sorulara yanıt aradı. Hapisten yeni çıkan Azem ile Dilber bir otel odasında karşılaşıyor. İzleyiciler Dilber'in Azem'in kızı olabileceğini düşünüyor fakat dizide henüz ikili arasındaki bağ ile ilgili detay bulunmadı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde aralarındaki bağ anlaşılacaktır.

Dilber Azem'in kızı mı? Dilber Azem'in neyi oluyor?

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİM?

İnci Taneleri dizisinde başrolde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü yer alırken Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler de yer almaktadır. 

İNCİ TANELERİ HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

İnci Taneler dizisi Perşembe günleri saat 20.00'de ekranlara geliyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...