Ebru Baki bugün neden yok? 17 Ocak Ebru Baki programdan ayrıldı mı, nerede?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ebru Baki bugün neden yok? 17 Ocak Ebru Baki programdan ayrıldı mı, nerede?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Hafta içi her gün Para Politika programında yer alan Ebru Baki'nin bugün ekranlara gelmemesinin üzerine Ebru Baki bugün neden yok? 17 Ocak Ebru Baki programdan ayrıldı mı, nerede? sorularına yanıt arandı. Detaylar...

Para Politika programında yer alan Ebru Baki bugün ekranlara gelmedi. Seyircileri ise nedenini araştırdı. Arama motorlarında aratılan Ebru Baki bugün neden yok? 17 Ocak Ebru Baki programdan ayrıldı mı, nerede? sorularının yanıtı haberimizdedir.

EBRU BAKİ BUGÜN NEDEN YOK?

17 Ocak günü Para Politika programında Ebru Baki yer almadı. Baki'nin yerinde olan İpek Özbey şöyle konuştu: "Şu anda salgın var. Kendisi de o salgından nasibi aldığı için bugün programı bana emanet etti”

PARA POLİTİKA HANGİ GÜN?

Sözcü TV'de yayınlanan Para Politika programı hafta içi her gün ekranlara geliyor.

EBRU BAKİ KİMDİR?

Ebru Baki, 1975 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi'nde eğitimini tamamlayan Baki, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde staj yaparak kariyerine adım attı. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...