Emre Şirin kimdir? Emre Şirin kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emre Şirin kimdir? Emre Şirin kaç yaşında, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Canlı yayına konuk olan Emre Şirin'in hayatı, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Emre Şirin kimdir? Ebru Baki canlı yayın konuğu Emre Şirin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Sözcü TV canlı yayınına konuk olan Emre Şirin'in hayatı, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Emre Şirin kimdir? Canlı yayın konuğu Emre Şirin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Para Politika programı konuğu Ekonomi ve Finans Danışmanı Emre Şirin kim?

EMRE ŞİRİN KİMDİR?

Emre Şirin 7 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde doğdu. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Muhasebe ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinde bitirdi. Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği'ne kayıtlı Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak meslek hayatına atıldı. 2003 yılından itibaren Ticari Bankacılık ve Kobi Bankacılığı bölümlerinde çalıştı. ING Bank, QNB Finansbank, Şekerbank, Odeabank ve Denizbank gibi kurumlarda görev aldı.

EMRE ŞİRİN'İN MESLEĞİ NE?

2021 yılında Ena Strateji ve Finansal Danışmanlık firmasını hayata geçirdi. Hem şirketlere hem bireylere Finansal Yönetim, Yatırım ve Portföy Yönetimi alanlarında danışmanlık hizmeti veriyor. Ayrıca yine aynı alanlar üzerine online ve sınıf eğitimleri vermekte.

Sözcü TV, EkoTürk TV, Ekonomi Ekranı, Yeniçağ TV, Lider Haber gibi kanallarda ekonomi ve piyasa programlarında yorumculuk yapan Emre Şirin'in aynı zamanda kendi Youtube kanalında da piyasa ve ekonomiye dair analizlerini paylaşıyor. Para Analiz internet sitesinde ise köşe yazarlığı yapmakta.

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...