Erdal Arıkan kimdir? AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan nereli, eski görevi nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erdal Arıkan kimdir? AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan nereli, eski görevi nedir?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bugün AK Parti Belediye Başkan adayları açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bingöl Belediye Başkanı adayını açıklamasının ardından Erdal Arıkan kimdir? AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan nereli, eski görevi nedir? soruları aratıldı.

Erdal Arıkan, Bingöl Belediye Başkan adayı oldu. Vatandaşlar ise AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayının kim olduğunu merak ediyor. Vatandaşlar ise arama motorlarında Erdal Arıkan kimdir? AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan nereli, eski görevi nedir? soruları aratılıyor.

AK PARTİ BİNGÖL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayı Erdal Arıkan oldu.

ERDAL ARIKAN KİMDİR?

Erdal Arıkan, Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünde görevli Türk profesör. Arıkan, özellikle 2013 yılında bilgi teorisinde kutupsal kodlamayı geliştirmesinden ve katkılarından dolayı IEEE WRG Baker Ödülünü aldı. 2017 Aralık ayında ise 2018 Richard W. Hamming Madalyası ile onurlandırıldı. Haziran 2018'de ise Shannon Ödülü'nü aldı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...