Gayrettepe - İstanbul Havalimanı arası kaç dk? M11 Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı ne kadar sürüyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gayrettepe - İstanbul Havalimanı arası kaç dk? M11 Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı ne kadar sürüyor?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bugün açılışı yapılacak olan Gayrettepe - İstanbul Havalimanı metrosuna dair detaylar vatandaşın gündeminde yer alıyor. En çok merak edilenler arasında ise Gayrettepe - İstanbul Havalimanı arası kaç dk? M11 Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı ne kadar sürüyor? soruları yer aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, M11 metrosunun açılış tarihini 29 Ocak olarak duyurmuştu. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan hattın açılışına kısa süre kala vatandaşlar Gayrettepe - İstanbul Havalimanı arası kaç dk? M11 Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı ne kadar sürüyor? sorularının yanıtını araştırıyor.

GAYRETTEPE - İSTANBUL HAVALİMANI ARASI KAÇ DK?

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın ne kadar sürdüğü gündemde yer aldı. Abdulkadir Uraloğlu yeni metro hattına ilişkin detayları paylaştı. Buna göre Gayrettepe-İstanbul Havalimanı arası 30 dk, Göktürk-Mahmutbey 38 dk, Tekstilkent-İstanbul Havalimanı 45 dk, Taksim-İstanbul Havalimanı 41 dk, Taksim-Göktürk 26 dk ve 4. Levent-İstanbul Havalimanı 35 dakika sürecek. 

M11 METRO HATTI NE ZAMAN AÇILACAK?

Gayrettepe - Kağıthane metro hattı 29 Ocak Pazartesi günü saat 11.00 itibarıyla hizmete açılıyor. Ulaştırma ve Altaypı Bakanı Uraloğlu'nun duyurusu şöyle olmuştu:

"29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla hattımızı İstanbullu vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın 3,5 kilometre uzunluğundaki Gayrettepe-Kağıthane etabında tamamlanan çalışmalarla, hat uzunluğumuz 37,5 kilometreye çıkıyor."

Gayrettepe - İstanbul Havalimanı arası kaç dk? M11 Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı ne kadar sürüyor?

KAĞITHANE - İSTANBUL HAVALİMANI SEFERLERİ NE ZAMAN?

Kâğıthane – Kargo Terminali kısmı saat 06.00 – 00.00 aralığında 20 dakikada 1 sefer olarak gerçekleşmektedir.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...