Green Card 2024 sonuçları ne zaman açıklanıyor? Green Card çıktığını nasıl öğrenebilirim?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Green Card 2024 sonuçları ne zaman açıklanıyor? Green Card çıktığını nasıl öğrenebilirim?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Green Card Başvuru sonuçları arama motorlarında sorgulanıyor. Green Card başvurusu işlemleri geride kaldı.Peki, Green Card başvuru sonucna nasıl, nereden bakılır? Green Card 2024 sonuçları ne zaman açıklanıyor? Green Card çıktığını nasıl öğrenebilirim? Detaylar haberimizde...

Green Card başvuru ne zaman açıklanır, sorusuna cevap aranıyor. çok sayıda vatandaşın merakla beklediği Green Card, sahiplerini buldu mu? 2024 Green Card başvuru sonuç tarihi belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

GREEN CARD 2024 BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Amerika’da oturum hakkı kazanmak isteyenlerin beklediği Green Card başvuruları tamamlandı. Gözler ise sonuçlara çevrildi. Amerika Birleşik Devletleri hükümetince verilen Green Card, resmi bir göçmen vizesidir. Green Card, resmi adıyla Permanent Resident Card(Daimi Oturma İzni) kişinin göçmenlik statüsünü gösterir.Green Card / Yeşil Kart çekilişine katılıp kazandığınız takdirde 'Daimi Oturma İzni' ya da diğer adıyla 'Green Card' almaya hak kazanmış olursunuz. 

Bu yıl Green Card başvuruları 4 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'da başladı. Son başvuru ise 7 Kasım 2023 Salı günü TSİ 20.00'ye kadar alındı. Green Card başvuru sonuçları 2024 ise daha belli olmadı.

GREEN CARD SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ABD Yeşil Kart  başvuru sonuçları 4 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacak. Başvuran adaylar sonuçlarını dvprogram.state.gov sitesi üzerinden sorgulama yaparak öğrenebilecek. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...