Hacer Foggo kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hacer Foggo hayatı ve biyografisi!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hacer Foggo kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hacer Foggo hayatı ve biyografisi!

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son günlerde gündemde yer alan isimlerden biri olan Hacer Foggo hakkında detaylar araştırılıyor. Hacer Foggo'ya dair araştırılanlar arasında ise kimdir, kaç yaşında gibi sorular yer aldı. İşte Hacer Foggo hayatı ve biyografisi!

Hacer Foggo'nun hayatı gündemde yer alıyor. Arama motorlarında ise kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu araştırıldı. Son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz Hacer Foggo kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hacer Foggo hayatı ve biyografisi!

HACER FOGGO KİMDİR?

Hacer Foggo, 4 Aralık 1967 yılında dünyaya gelmiştir. Türk gazeteci, yazar, insan hakları aktivisti olan Foggo, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü'nden mezun olmuştur. Gazetelerde muhabir olarak çalışan Foggo, 2016 senesinde Çimenev Bilim ve Sanat Merkezi’ni kurmuştur. 2020 yılında ise  Derin Yoksulluk Ağı’nın kurucu isimlerine dahil oldu. Güncel olarak ise CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü görevini yürütmektedir.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...