Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi kaç eleman alacak, nasıl başvurulur?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi  kaç eleman alacak, nasıl başvurulur?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi iş arayanlara müjdeyi verdi. Personel alımı gerçekleştirecek olan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğü istihdam başvurusu ne zaman, nereden yapılır? Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi kaç eleman alacak, istihdam başvurusu ne zaman, nereden yapılır? Tüm merak edilenler haberimizde.

Personel alımı için harekete geçen Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi  başvuru şartlarını duyurdu.Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi  personel alımı detayları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi 14  Öğretim Üyesi ve 2 Öğretim Görevlisi olmak üzere toplam 16  adet öğretim elemanı alınacak. Peki, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi  istihdam başvurusu ne zaman, nereden yapılır? 

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi 16 Öğretim Görevlisi  personel alımı 2024 için gözler artık başvuru ekranında. Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi  16 eleman alımı 2024 başvuru ne zaman? 

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi  kaç eleman alacak, nasıl başvurulur?

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi  2024 yılı içerisinde personel alımını gerçekleştirecek. Peki, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi personel alımı için adaylar 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki genel şartları ve ilan edilen özel şartları taşımaları halinde başvuru dilekçesi ve istenen evraklarla birlikte Melikşah Mahallesi Beyşehir Caddesi No: 9 Meram /KONYA adresinde bulunan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta (kargo) ile süresi içinde başvuru yapacak Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15  gün ile sınırlıdır. 

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi  kaç eleman alacak, nasıl başvurulur?

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ PERSONEL BAŞVURU

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi  2024 yılı içerisinde personel alımını ilan yayım tarihi 19 Şubat, son başvuru tarihi 4 Mart,  ön değerlendirme ilanı 6 Mart, giriş sınavı 11 Mart, sonuç açıklanma tarihi ise 13 Mart olacak. 

BAŞVURU DİLEKÇESİ

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...