Kurtlar Vadisi Exxen'de mi yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Kaos'un kadrosu aynı mı olacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kurtlar Vadisi Exxen'de mi yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Kaos'un kadrosu aynı mı olacak?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Yayınlandığı zamana damgasını vurmuş efsane dizi ekranlara geri dönüyor. Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden olan Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi hangi dijital platformda yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler...

Binlerce kişinin sabırsızlıkla  beklediği Kurtlar Vadisi dizisi seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Kaos adıyla ekranlara dönecek olan efsane dizi gündeme adeta bomba gibi düştü. Kurtlar Vadisi"nin yeni dizisi Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanacağı yer de belli oldu. Kurtlar Vadisi Exxen'de mi yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Kaos'un kadrosu aynı mı olacak? Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde...

KURTLAR VADİSİ EXXEN'DE Mİ YAYINLANACAK?

Kurtlar Vadisi, yeni bölümleriyle ekranlara dönüyor. Yayınlandığı dönemde esnafa erkenden kepenk indirten, dönemine damga vurmuş ve uzun yıllardır da adından söz ettirmiş bir dizi olan Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Kaos  olarak geri dönüyor.

Kurtlar Vadisi Exxen'de mi yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Kaos'un kadrosu aynı mı olacak?

Kurtlar Vadisi Kaos'un, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de yayınlanacağı iddia edildi. Dizinin başlama tarihi ise henüz netleşmedi. Yayın tarihi 2024 olarak belirlenen Kurtlar Vadisi Kaos Exxen'de yayın hayatına başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl Kurtlar Vadisi dizisinin senaristlerinden Bahadır Özdener,Raci Şaşmaz ve konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın, bir mekanda buluşup saatlerce görüşme sağlamışlardı.

KURTLAR VADİSİ KAOS'UN KADROSU AYNI MI OLACAK?

Kurtlar Vadisi dizisinin efsane oyuncusu Necati Şaşmaz, Polat Alemdar rolüyle yeni dizide de yer alacak. Kurtlar Vadisi Kaos'un kadrosunda Erhan Ufak, Erkan Sever, Hakan Boyav, Serdar Akkaya ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin olması da bekleniyor. Dizi hakkında ise henüz resmi açıklama gelmedi.

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...