Mahfi Eğilmez kimdir? Aslen nereli, kitapları nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mahfi Eğilmez kimdir? Aslen nereli, kitapları nedir?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son zamanlarda adını çok kez duyduğumuz Mahfi Eğilmez hakkında merak edilenler Mahfi Eğilmez kimdir? Aslen nereli, kitapları nedir? soruları oldu. Gündemde yer alan isim hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

Mahfi Eğilmez'in kim olduğu merak edilirken kaç yaşında olduğu ve kitaplarının isimleri araştırıldı. Arama motorlarında aratılan Mahfi Eğilmez kimdir? Aslen nereli, kitapları nedir? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

MAHFİ EĞİLİMEZ KİMDİR?

Mahfi Eğilmez, 1950 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Türk iktisat uzmanı, bürokrat, yönetici ve yazar olan isim, 1972 senesinde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde iktisat ve maliye bölümünü bitirdi. Gazi Üniversitesi’nde Kamu İktisadi Teşebbüslerinin Finansmanı tezi ile doktorasını aldı. Yeminli mali müşavir ruhsatına da sahiptir. 

Eğilmez, günümüzde Altınbaş Üniversitesi'nde ders vermektedir. Kendi internet sitesinde ve aylık İktisat ve Toplum Dergisinde sürekli olarak ekonomi ile ilgili görüşlerini yazıyor. Eğilmez'in yayımlanmış 25 kitabı ve çok sayıda makalesi mevcuttur. 

MAHFİ EĞİLMEZ'İN KİTAPLARI!

Mahfi Eğilmez'in romanları şöyle:

Anitta'nın Laneti, 2002, Remzi Kitabevi, 
Hattuşa'dan Kaçış, 2008, Remzi Kitabevi,
Inferis, 2020 Remzi Kitabevi,
Sahte Sultan, 2021, Remzi Kitabevi,
Fon, 2023.
Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...