Memleket Partisi İstanbul Adayı Berk Hacıgüzeller kimdir, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Memleket Partisi İstanbul Adayı Berk Hacıgüzeller kimdir, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yerel seçimleri için Memleket Partisi İBB Başkan Adayı'nı açıkladı. Memleket Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller oldu. Berk Hacıgüzeller hayatı sorgulandı. Berk Hacıgüzeller kimdir? nereli? kaç yaşında?

2024 yerel seçim heyecanı sürüyor. Partilerin hazırlıkları ise hız kesmeden sürüyor. Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller oldu. Memleket Partisi İstanbul Adayı Berk Hacıgüzeller kimdir, nereli? 

BERK HACIGÜZELLER KİMDİR?

Memleket Partisi İstanbul Adayı Berk Hacıgüzeller 8 Kasım 1966 İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nü bitirdi. Marmara Üniversitesi yönetim ve organizasyon dalında yüksek lisans eğitimi aldı. Westminster Üniversitesi’nde Uluslararası İşletmecilik ve Londra Üniversitesi’nde Uluslararası Hukuk alanlarında yüksek lisans çalışmaları yaptı.

BERK HACIGÜZELLER'İN HAYATI VE KARİYERİ

Berk Hacıgüzeller serbest mali müşavirlik, yatırım yönetimi ve kurumsal yönetim danışmanlığı görevlerini yürüttü. Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçisi olan Berk Hacıgüzeller evli ve 1 çocuk babasıdır. Hacıgüzeller, Ernst & Young Uluslararası Bağımsız Denetim şirketinde başladığı kariyerinde uluslararası denetim ve yönetim prensipleri alanında önemli görevler üstlendi.

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi üyesi olan Berk Hacıgüzeller, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı yaptı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...