Tanem Sivar ne iş yapar? Tanem Sivar kimdir, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Tanem Sivar ne iş yapar? Tanem Sivar kimdir, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Tanem Sivar kimdir, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Tanem Sivar'ın hayatı merak ediliyor. Tanem Sivar ne iş yapar? Tanem Sivar kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve kariyeri...

Birçok kişi Tanem Sivar'ın hayatı hakkında internette araştırma yapıyor. Ünlü sunucu Tanem Sivar kimdir, soruları hız kazandı. Bir zamanlar Acun Ilıcalı'yla birlikte çalışan Tanem Sivar, Tanem Sivar kimdir, nereli ve kaç yaşında? 

TANEM SİVAR NE İŞ YAPAR?

Tanem Sivar hakkında arama motorlarında araştırılan Tanem Sivar kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, çocuğu var mı? Tanem Sivar burcu, boyu, kilosu kaç? sorularına cevap aranıyor.

Ünlü sunucu Tanem Sivar, Tanem Sivar, New York’da 5 Temmuz 1980 yılında doğdu. Özel Marmara Koleji'nden mezun oldu. Daha sonra San Diego State Üniversitesi'nin Televizyon-Sinema Bölümü'nü bitirdi.  Annesi ve babası o küçükken ayrılan Tanem Sivar'ın annesi Muğla Datça’da yaşamına devam ederken babası ise Amerika’da yaşıyordu.  Tanem Sivar, 2015 senesinde Edhem Dirvana ile evlendi. Bu evlilikten Süleyman Dirvana isminde bir erkek çocuğu vardır.

TANEM SİVAR'IN HAYATI VE KARİYERİ

Tanem Sivar, belli bir dönem FOX'ta çalıştı. 2005 yılında Acun Ilıcalı'yla birlikte çalıştı. Başarılı sunumu ile kısa sürede adını duyurma şansı yaşayan Tanem Sivar, Yetenek Sizsiniz adlı programda da sunuculuk yaparak büyük başarılara imza attı. Lig TV’de 21 adlı spor programını sundu. 2010 yılında Güney Afrika'da Dünya Futbol Şampiyonası'nda TRT için Şebnem Dönmez, Tülin Şahin, Seray Sever ve Aysun Kayacı ile birlikte çekimler ve röportajlar yaptı. 2013 itibarıyla CNN Türk'te "Cumartesi sabahları iki kahve arası" adlı programı sundu.  Sivar aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezin’de ders vermiştir.

 
Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...