Taş Kağıt Makas Rüya kimdir, gerçek adı nedir? Yüsra Geyik dizileri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Taş Kağıt Makas Rüya kimdir, gerçek adı nedir? Yüsra Geyik dizileri

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Taş Kağıt Makas kadrosu genişlemeye devam ediyor. Kanal D'nin yeni ekran yolculuğuna başlayan dizisi Taş Kağıt Makas'a Rüya karakteriyle canlanacak. Peki, Taş Kağıt Makas Rüya kimdir? Taş Kağıt Makas Rüya gerçek adı nedir? Yüsra Geyik nereli?

Taş Kağıt Makas'a bomba transfer geldi. İlk bölümlerinden gündeme bomba gibi düşen ve eleştiri oklarının hedefinde olan Taş Kağıt Makas dizisinde dikkat çeken bir oyuncu yer alacak. Taş Kağıt Makas dizisine bomba bir transfer gerçekleşti. Aile dizisinin Yağmur’u Yüsra Geyik dizide rol alacak. Peki, Yüsra Geyik kimdir, nereli? İşte detaylar

TAŞ KAĞIT MAKAS RÜYA KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR?

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas gündemde kalmaya devam ediyor.  En son Aile dizisinde Devin karakterinin kız kardeşi Yağmur karakterine hayat veren ve Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle akıllara kazınan Yüsra Geyik Taş Kağıt Makas dizisine transfer oldu. 

YÜSRA GEYİK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da doğdu. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı. Henüz dördüncü sınıftayken tiyatro ile tanıştı.

YÜSRA GEYİK DİZİLERİ

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. 

2003 - Hayat Bilgisi

2004 - Yabancı Damat

2006-2018 - Arka Sokaklar

2018 - Bebek Geliyorum Demez (Film)

2022 - Camdaki Kız

2023 - Aile 

2023 - Bozkır 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...