Tunç Soyer neden aday değil? CHP İzmir Belediye Başkan adayı neden Tunç Soyer olmadı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Tunç Soyer neden aday değil? CHP İzmir Belediye Başkan adayı neden Tunç Soyer olmadı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Tunç Soyer neden aday değil merak ediliyor. Yerel seçime kısa süre kala vatandaşlar partilerin adaylarını yakından araştırılıyor. CHP İzmir Belediye Başkan adayının Cemil Tugay olmasının üzerine arama motorlarında Tunç Soyer neden aday değil? CHP İzmir Belediye Başkan adayı neden Tunç Soyer olmadı? soruları araştırıldı.

İzmir CHP Belediye Başkan adayının Cemil Tugay olmasının üzerine arama motorlarında Tunç Soyer neden aday değil? CHP İzmir Belediye Başkan adayı neden Tunç Soyer olmadı? sorularına cevap arandı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

TUNÇ SOYER NEDEN ADAY DEĞİL?

İzmir CHP Belediye Başkan adayı Cemil Tugay olarak duyuruldu. Tunç Soyer'in tekrar CHP İzmir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmemesinin üzerine neden aday değil sorusu gündeme geldi. Soyer'in neden aday olarak gösterilmediği hakkında bir açıklama gelmedi. 

CEMİL TUGAY KİMDİR?

Cemil Tugay, 1967 yılında Van'da dünyaya geldi. İzmir İnönü Lisesi’nin ortaokul kısmından 1980 yılında, lise kısmından ise 1983 senesinde mezun oldu. Tugay, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 

2000 senesinde İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman doktor oldu. ABD, Cleveland Clinic’te 1 yıl araştırmacı doktor olarak görev aldı. Tugay evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...