Zeytinburnu tramvay kazası mı oldu? SON DAKİKA! İstanbul tramvay çarpışmasında ölü, yaralı var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Zeytinburnu tramvay kazası mı oldu? SON DAKİKA! İstanbul tramvay çarpışmasında ölü, yaralı var mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2 Şubat günü akşam saatlerinde Zeytinburnu Pazartekke durağında meydana gelen tramvay kazasının ardından vatandaşlar çarpışmanın detaylarını araştırdı. Arama motorlarında ise Zeytinburnu tramvay kazası mı oldu? SON DAKİKA! İstanbul tramvay çarpışmasında ölü, yaralı var mı? soruları araştırılıyor.

Bugün akşam saatlerinde Zeytinburnu tramvayında yaşanan çarpışmanın ardından vatandaşlar Zeytinburnu tramvay kazası mı oldu? SON DAKİKA! İstanbul tramvay çarpışmasında ölü, yaralı var mı? sorularının cevabını araştırdı. Detaylar haberimizdedir.

ZEYTİNBURNU TRAMVAY KAZASI MI OLDU?

 2 Şubat günü Kabataş-Bağcılar hattındaki tramvay, Topkapı durağı çevresinde başka bir tramvay ile çarpıştı. Çarpışmanın nedeni bilinmiyor. Kabataş-Bağcılar tramvay hattında olan seferler geçici olarak Kabataş-Çapa ve Cevizlibağ-Bağcılar istasyonları arası yapılacaktır. 

İSTANBUL TRAMVAY ÇARPIŞMASINDA ÖLÜ, YARALI VAR MI?

Zeytinburnu'nda gerçekleşen tramvay kazasında yaralı olmadığı biliniyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...