Buket Nurşah Tekışık kimdir? Buket Nurşah Tekışık kaç yaşında, nereli? Avukat Buket Nurşah Tekışık hangi üniversiteden mezun?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Buket Nurşah Tekışık kimdir? Buket Nurşah Tekışık kaç yaşında, nereli?  Avukat Buket Nurşah Tekışık hangi üniversiteden mezun?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Avukat Buket Nurşah Tekışık sosyal medya hesabından bir savcının odasında yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Tepkiye neden olan paylaşımlar sonrası Buket Nurşah Tekışık kimdir? Buket Nurşah Tekışık kaç yaşında,nereli? sorularının yanıtı araştırılıyor. Avukat Buket Nurşah Tekışık kimdir? biyografisi …

Buket Nurşah Tekışık, bir savcının odasında poz verip sosyal medya hesabından paylaştı. Yaptığı paylaşıma ise   "Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya da öğrenirim"notunu yazdı. Buket Nurşah Tekışık'ın savcının odasında yaptığı paylaşım sonrası  Adalet Bakanlığı da harekete geçti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, fotoğrafların tepki çekmesi üzerine sorulan soruya savcı hakkında soruşturma başlatıldığını, avukat hakkında ise suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.  Bu olay ile Buket Nurşah Tekışık’ın özgeçmişi ve hayatı merak edildi. Peki Buket Nurşah Tekışık kimdir?  Buket Nurşah Tekışık kaç yaşında,nereli?detaylar haberimizde…

BUKET NURŞAH TEKIŞIK KİMDİR?

Buket Nurşah Tekışık, 1993 yılında doğdu. Buket Nurşah Tekışık, Kıbrıs Uluslararası Üniversitesi'nde hukuk okudu. Yüksek lisansını İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde yapmaya devam ediyor. Avukat Buket Nurşah Tekışık, Tekışık Hukuk ve Danışmanlık bürosunun kurucusudur.  İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olduğu biliniyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...