Canlı yayın konuğu Özgür Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli? Özgür Çelik hangi partiden?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Canlı yayın konuğu Özgür Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli? Özgür Çelik hangi partiden?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Özgür Çelik'in hayatı merak ediliyor. Halk Tv ekranlarında konuk olan Özgür Çelik hakkında merak edilenler Canlı yayın konuğu Özgür Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli? Özgür Çelik hangi partiden? soruları ile araştırılıyor. Detaylar...

Halk Tv ekranlarında konuk olan Özgür Çelik hakkında detaylar araştırıldı. Vatandaşların merak ettikleri arasında yer alan Canlı yayın konuğu Özgür Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli? Özgür Çelik hangi partiden? sorularının yanıtı haberimizdedir...

CANLI YAYIN KONUĞU ÖZGÜR ÇELİK KİMDİR?

Özgür Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi'nin mevcut İstanbul İl Başkanıdır. 1981 yılında öğretmen bir babanın çocuğu olarak Sivas'ta doğdu. Lisans eğitimini İletişim alanında okudu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Siyaset bilimi ile Yerel Yönetimler, Çevre ve Kent Çalışmaları üzerine yüksek lisans yaptı.

İş hayatına kendisinin kurucusu ve müdürü olduğu eğitim alanında çalışan bir şirket kurarak atıldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üye oldu ve yönetim kısımlarında görev aldı. 2015 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi'nin örgütlerinde yönetici kademelerde aktif olarak görev yapmaya başladı. İlk olarak CHP Bahçelievler İlçe Örügütünde Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2018'de düzenlenen Bahçelievler ilçe kongresinde ilçe başkanlığına aday oldu ve ilçe başkanı olarak seçildi. 37. Olağan Kurultay kapsamında toplanan Bahçelievler ilçe kongresinde ikinci kez ilçe başkanı seçildi.

8 Ekim 2023 tarihinde 38. Olağan Kurultay'ın parçası olarak düzenlenen 38. İstanbul İl Kongresinde eski İl başkanı Cemal Canpolat'ın karşısında il başkanlığına aday oldu ve delegelerin çoğunluğunun oyunu alarak Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı seçildi.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...