Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu hafta var mı? 5 Ocak'ta Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu hafta var mı? 5 Ocak'ta Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show Tv ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. İzleyiciler ise arama motorlarında Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı? 5 Ocak'ta Kızılcık Şerbeti yeni bölüm yayınlanacak mı? sorularına yanıt arıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı ilk günden beri dikkatleri üzerinde tutmayı başardı. Dizinin izleyicileri ise arama motorlarında Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı? 5 Ocak'ta Kızılcık Şerbeti yeni bölüm yayınlanacak mı? sorularına yanıt arıyor. Detaylar...

KIZILCIK ŞERBETİ BU HAFTA VAR MI? 

Cuma günü ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmeyecek. Yeni yıl nedeniyle bazı diziler yeni bölümlerini ekranlara getirmiyor. Kızılcık Şerbeti de bu hafta yeni bölümünü yayınlamayacak.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü önümüzdeki hafta ekranlara gelecek.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu hafta var mı? 5 Ocak'ta Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı?

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI KİM?

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz gibi isimler yer alıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU NEDİR?

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir. Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi muhafazakar bir ailedir. Kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. Kızılcık Şerbeti; doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...