Diziler bu hafta yok mu? 1-7 Ocak diziler yayınlanmayacak mı, neden?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Diziler bu hafta yok mu? 1-7 Ocak diziler yayınlanmayacak mı, neden?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Seyircilerin merak ettikleri arasında bu hafta yayınlanmayacak olan diziler yer aldı. Yeni yıla girmemizle beraber dizilerin de çoğu araya girdi. Arama motorlarında Diziler bu hafta yok mu? 1-7 Ocak diziler yayınlanmayacak mı, neden? soruları aratılıyor.

Yeni yıla girmemizle beraber bu hafta ekranlara gelecek olan diziler aratılırken hangi dizilerin yeni bölüm yayınlamayacağı araştırıldı. Arama motorlarında aratılan Diziler bu hafta yok mu? 1-7 Ocak diziler yayınlanmayacak mı, neden? sorularının yanıtı haberimizde...

DİZİLER BU HAFTA YOK MU?

Dizilerin çoğu yılbaşı sonrasında araya giriyor. Dizilerin bu nedenle bu hafta yeni bölüm yayınlamaması bekleniyor. Üç Kız Kardeş, Sandık Kokusu, Aile, Kızıl Goncalar, Ömer, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Yargı, Yabani, Şahane Hayatım ve Kuruluş Osman gibi diziler bu hafta yeni bölüm yayınlamıyor.

Diziler bu hafta yok mu? 1-7 Ocak diziler yayınlanmayacak mı, neden?

ÜÇ KIZ KARDEŞ BU AKŞAM VAR MI?

Üç Kız Kardeş dizisi 2 Ocak Kanal D yayın akışında yer almıyor. Çoğu diziler yılbaşı haftasında yeni bölüm yayınlamıyor. Üç Kız Kardeş'in de ekranlarda bu nedenle yer almadığıı tahmin ediliyor.

BEN BU CİHANA SIĞAMAZAM BU AKŞAM VAR MI?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 2 Ocak günü ATV yayın akışında yer almıyor. Yılbaşının ardından çoğu diziler yeni bölüm yayınlamıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin bu nedenle yeni bölüm yayınlamadığı tahmin ediliyor.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emre22 Nisan 2024 16:19

Yılbaşı sonrası dizilerin yeni bölüm yayınlamaması çok normal. Yeni bölümleri beklerken tekrarlarla idare ediyom biz de.

Sonraki Haber Yükleniyor...