Murat Kurum eşi Şengül Kurum kimdir, ne iş yapıyor? Evli mi, kaç çocuğu var?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Murat Kurum eşi Şengül Kurum kimdir, ne iş yapıyor? Evli mi, kaç çocuğu var?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti İstanbul Belediye Başkanı olan Murat Kurum'un hayatı merak edilirken eşi Şengül Kurum araştırılıyor. Arama motorlarında Murat Kurum eşi Şengül Kurum kimdir, ne iş yapıyor? Evli mi, kaç çocuğu var? sorularına yanıt arandı.

Murat Kurum'un eşi merak ediliyor. AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Kurum olarak açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Murat Kurum'u açıklamasının ardından Murat Kurum eşi Şengül Kurum kimdir, ne iş yapıyor? Evli mi, kaç çocuğu var? soruları araştırıldı.

MURAT KURUM'UN EŞİ ŞENGÜL KURUM KİMDİR?

2000 yılında Şengül Kurum, matematik öğretmenidir. 

MURAT KURUM KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Murat Kurum, 3 çocuk babasıdır.

AK PARTİ İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANI MURAT KURUM KİMDİR?

7 Mayıs 1976 yılında dünyaya gelen Murat Kurum, İnşaat Yüksek Mühendisi ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanıdır. Konya Gazi İlkokulu’nda eğitim gören Murat Kurum, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nda çalışan babasının Mardin’e tayini çıkmasıyla 2 ve 3. sınıfa Mardin Atatürk İlkokulu’nda devam etti. İlköğrenimini Ankara Seyranbağları İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Mimar Kemal Lisesi’nde tamamladı. Üniversite sınavında gıda mühendisliğini kazanmasına rağmen inşaat mühendisliği okumak için tekrar sınava girdi. 1999 senesinde Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu, yüksek lisansını Kentsel Dönüşüm alanında yaptı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinden ayrılmasından sonra TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olarak çalışmalarına devam ediyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...