Arka Sokaklar Hüsnü Çoban gerçek hayatta öldü mü? Oyuncu Özgür Ozan yaşıyor mu, nerede? İddialar yalanlandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arka Sokaklar Hüsnü Çoban gerçek hayatta öldü mü? Oyuncu Özgür Ozan yaşıyor mu, nerede? İddialar yalanlandı

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Özgür Ozan öldü mü? sorusu araştırılıyor. Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Özgür Ozan hakkında çıkan öldü iddialarının ardından oyuncunun sevenleri Arka Sokaklar Hüsnü Çoban gerçek hayatta öldü mü? Oyuncu Özgür Ozan yaşıyor mu, nerede? sorularına yanıt aradı.

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban karakteriyle ekranlarda yer alan başarılı oyuncu Özgür Ozan hakkında öldü iddiaları ortaya atıldı. Sosyal medyada yer alan iddianın ardından ise Özgür Ozan öldü mü? Arka Sokaklar Hüsnü Çoban gerçek hayatta yaşıyor mu? soruları gündeme geldi. Detaylar...

ÖZGÜR OZAN ÖLDÜ MÜ?

Arka Sokaklar dizisinin Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan yaşıyor. Sosyal medyada yer alan öldü iddiaları asılsızdır. Özgür Ozan yakın zaman içerisinde sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı.

ARKA SOKAKLAR HÜSNÜ ÇOBAN'I KİM OYNUYOR?

Hüsnü Çoban karakterini Özgür Ozan canlandırmaktadır.

ÖZGÜR OZAN KİMDİR?

5 Ocak 1966 yılında Bolu'da dünyaya geldi. İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Hâlen Kanal D'de yayımlanan Arka Sokaklar dizisinde Başkomiser Hüsnü Çoban rolünü canlandırmaktadır. Özgür Ozan, 2005 yılından bu yana Neslihan Uğur Ozan ile evli ve 2 çocuk babasıdır

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...