Sahibinden neden açılmıyor? 3 Ocak Sahibinden sorun mu var, giriş yapamıyorum? Sunucu erişim sorunu 1003 hatası!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sahibinden neden açılmıyor? 3 Ocak Sahibinden sorun mu var, giriş yapamıyorum? Sunucu erişim sorunu 1003 hatası!

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

3 Ocak günü Sahibinden uygulamasına giriş yapmak isteyenlerin sorun ile karşılaşmasının ardından Sahibinden neden açılmıyor? 3 Ocak Sahibinden sorun mu var, giriş yapamıyorum? Sunucu erişim sorunu 1003 hatası araması yapıldı.

Bugün Sahibinden uygulamasına giriş esnasında sorun yaşayanlar arama motorlarında Sahibinden neden açılmıyor? 3 Ocak Sahibinden sorun mu var, giriş yapamıyorum? Sunucu erişim sorunu 1003 hatası aramasını yaptı. 

SAHİBİNDEN NEDEN AÇILMIYOR?

3 Ocak günü Sahibinden uygulamasına giriş yaparken sorun yaşayan kullanıcılar şu uyarı ile karşılaştı:

"Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı."

Sahibinden uygulamasından konu ile ilişkin açıklama geldi. Konu ile ilgili sahibinden.com'dan yapılan açıklamada, "Alan adı hizmeti sağlayan firma ile yaşadığımız bir teknik sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup, konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

3 OCAK SAHİBİNDEN DÜZELDİ Mİ?

Sahibinden uygulamasında girişte sorun devam ediyor. Uygulamanın düzelmesi halinde haberimizi güncelleyeceğiz.

SAHİBİNDEN SORUN MU VAR?

Sosyal medyada yer alan iddia gündem oldu. Sahibinden.com’un domain süresinin dolması ve domaini başka birinin satın alması sonucu siteye erişilmediği iddia edildi. İddialar arasında domaini ABD’li bir şirketin aldığı ve yüklü miktarda bir bedel istediği de var.

Sahibinden şirketi, dün geceden bu yana platforma erişimde karşılaşılan sorunun alan adı hizmeti sağlayan firma ile yaşanan teknik sorundan kaynaklandığını, problemin en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...