Teşkilat bugün var mı, yok mu? 7 Ocak bu akşam Teşkilat yeni bölüm yayınlanacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Teşkilat bugün var mı, yok mu? 7 Ocak bu akşam Teşkilat yeni bölüm yayınlanacak mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Teşkilat dizisinin izleyicileri yeni bölümün bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceğini araştırdı. Yeni yıla girmemizle beraber çoğu dizi yeni bölümünü ekranlara getirmedi. Peki, Teşkilat bugün var mı, yok mu? 7 Ocak bu akşam Teşkilat yeni bölüm yayınlanacak mı?

Teşkilat dizisinin bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Türk televizyon dizisi olan Teşkilat'ın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırıldı. Peki, Teşkilat bugün var mı, yok mu? 7 Ocak bu akşam Teşkilat yeni bölüm yayınlanacak mı?

TEŞKİLAT BUGÜN VAR MI, YOK MU?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi 7 Ocak yayın akışında yer alıyor. Dizi yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 

TEŞKİLAT KONUSU NEDİR?

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, "yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ele almaktadır.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...