Star TV’den flaş karar! O dizi apar topar final yapacak

Düzenleyen:
Star TV’den flaş karar! O dizi apar topar final yapacak

MAGAZİN Haberleri

Sevilen dizi Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı! İlk sezon ekranlarda fırtınalar estiren sevilen dizi, ikinci sezonunda istediği etkiyi izleyiye geçirememiş ve umduğunu bulamamıştı. Kadroya yeni dahil olan Osman Sonant ve Ushan Çakır gibi oyuncular da istenen etkiyi gösteremeyince, reytinglerdeki düşüş kaçınılmaz oldu. Kulislerde ise Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bu gidişat değişmezse final kararı alacağına dair söylentiler dolaşıyor! Son olarak başrol oyuncularından olan Tülin Özen'in diziye veda etmesi, bu söylentileri güçlendirdi. Ufak Tefek Cinayetler final mi yapıyor sorusunu soran izleyiciler, resmi bir açıklama bekliyor...

Star TV'nin en iddialı dizilerinden biri olan Ufak Tefek Cinayetler'de işler iyice karıştı. 2. sezona yeni oyuncu kadrosu ve değişen senaryosu ile başlayan dizi reytinglerde çakıldı.

Star TV'nin iki sezondur devam eden sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayeler'de işler sarpa sardı, Star TV kulislerinden sızan bilgiler ise dizinin hayranlarını üzecek cinsten. 2. sezona yeni isimlerle başlayan dizi bir türlü aradığı reyting başarısını yakalayamadı.

Birinci sezonu ile dikkatli üzerine çeken ve reyting sıralamasında zirveyi kimseyi bırakmayan dizi her hafta kan kaybetmeye devam ediyor. Diziye yeni ve başarılı oyuncular dahil edilse de dizi bir türlü geçen sezondaki başarısını yakalayamıyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

4 kadının yıllar önce işlediği cinayetlerin gün yüzüne çıkarıldığı diziden ilk olarak başrol oyuncularından biri olan Arzu yani Tülin Özen diziden ayrıldığını duyurdu.

Kendi isteği ile ayrıldığını açıklayan dizinin Arzu'su yani Tülin Özen, ayrılık sebebini şöyle açıkladı. Senaryonun aynı olaylar üzerinde dönmesi ve dizinin her hafta reyting listelerinde gerilere düşmesini Tülin özen'in ayrışık sebebi olarak açıklandı.

YÖNETMENDEN ARZU'YA VEDA PAYLAŞIMI

Öte yandan dizide Arzu'nun kızı Nilay'ı canlandıran Aslıhan Kapanşahin ve yönetmen Ali Bilgin de Özen'e bu paylaşımlarla veda etti.

DİZİ FİNAL Mİ YAPIYOR

Medya kulislerinden sızan en bomba iddia ise dizinin aralık ya da ocak ayında erken final yapacağı oldu. Star TV yönetimi bu konuyu şu an gizli tutarken ilerleyen günlerde dizinin reyting sıralamasına göre son kararı verecek.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Arzu'nun Edip'in katili olduğu bir sır olmaktan çıkıyor ve tehlike dalga dalga yayılıyor. Ve bu daha başlangıç! Çünkü artık herkesin birini öldürmek için iyi bir nedeni var.

Herkesin cepleri dolu ve hiç kimsenin şakası yok! İpler gerildikçe gerilecek ve sonunda Sarmaşık'ta vahşi bir cinayet daha işlenecek. Peki bu kez sıra kimde? Arzu gözünü kararttı; işlediği cinayetin ortaya çıkmaması için her şeyi yapmaya hazır.

Ama şer ittifakının dağılması da an meselesi. Başkomiser Kemal cinayeti çözmeye her zamankinden daha yakın.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...