6 Şubat Survivor eleme adayı kim, Nagihan diskalifiye mi oldu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
6 Şubat Survivor eleme adayı kim, Nagihan diskalifiye mi oldu?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor yayın hayatına hız kesmeden devam ederken 6 Şubat 2024 tarihli bölümde eleme adayının kim olduğu merak ediliyor. 4. dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor'da gerilim dolu bir bölüm yaşandı. İlk turda Mustafa Kemal, Nagihan ve Nefise oyuna çıkmadı. Nagihan Aleyna arasındaki gerginlik sonrası Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı araştırılıyor. Peki, 6 Şubat Survivor eleme adayı kim, Nagihan diskalifiye mi oldu? Detaylar haberimizde...

Survivor All Star 2024 6 Şubat akşamı yayınlanan bölümde 4. dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Survivor 4. eleme adayını belirlemek için çıkılan oyuna ilk turda Nagihan, Mustafa Kemal ve Nefise oynamadı. Hafta boyu gerginliğin yüksek olduğu Survivor'da Acun Ilıcalı konseyde bir yarışmacıya bağırdı. Nagihan'ın Aleyna'ya konseyde fiziksel temasta bulunması sonrası diskalifiye olup olmayacağı araştırılıyor. 6 Şubat Survivor eleme adayı kim, Nagihan diskalifiye mi oldu?

6 ŞUBAT DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

6 Şubat tarihli Survivor bölümünde ilk turda Mustafa Kemal eleme adayı gösterildiği için Mustafa Kemal, Nagihan ve Nefise oyuna çıkmadı. İkinci turda Survivor ekibinin müdahalesiyle Nagihan ve Nefise oyuna geri döndü. Haftanın 4. dokunulmazlığı için mücadele veren kırmızı ve mavi takım karşılaşmasında kıyasıya bir mücadele sergilendi. İlk turda avantaj oyununu 8-6 önde tamamlayan mavi takım bayrak yarışına avantajlı başladı. Bayrak yarışında ise 12-9 skorla mavi takım kazandı. Kırmızı takım için 4. eleme adayını belirlemek adına ada konseyinde toplanıldı. 6 Şubat Survivor eleme adayı kim, Nagihan diskalifiye mi oldu?

6 ŞUBAT SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da 4. eleme ve haftanın son eleme adayını belirlemek için ada konseyinde toplanıldı. Kırmızı takım arasında yapılacak ada konseyinde Aleyna ve Nefise arasında yarış esnasında çıkan gerginlik konseye de yansıdı. Konsey sırasında sık sık müdahele de bulunmak zorunda kalan Acun Ilıcalı, oylama esnasında kendini tutamadı. Kırmızı takım yarışmacıları eleme adayını belirlemek için oy kullanırken Nagihan ve Aleyna arasında çıkan tartışma oy kullanma işlemini yarıda kesti. Nagihan ayağa kalkarak Yunus Emre ile konuşmak istediği sırada araya giren Aleyna'yı itti. Fiziksel temas sonucu diğer yarışmacıların ve ekibin araya girmesiyle ayrılan Nagihan ve Aleyna konseyden uzaklaştırıldı. Acun Ilıcalı yayını yarıda keserek yarışmacıları gönderdi. 6 Şubat Survivor eleme adayının kim olduğu belli değil. Haftanın daha önceki eleme adayları Yaman, Ersin ve Mustafa Kemal olmuştu. 6 Şubat Survivor eleme adayı kim, Nagihan diskalifiye mi oldu?

NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Oylama esnasında Nagihan ve Aleyna arasında yükselen tansiyon sonrası Nagihan'ın Aleyna'yı itmesiyle oylama son buldu. Acun Ilıcalı'nın "Siz ne istiyorsunuz, söyleyin. Her gün olay çıkarıyorsunuz, ne istiyorsunuz" sözleriyle bağırdı ve sandalyeyi fırlattı. Yarışmacıları gönderen Acun Ilıcalı eleme konseyini ve yayını kesti. Dün akşam verilen Survivor fragmanında Nagihan'ın konseyde Acun Ilıcalı ile tek olduğu bir kesit verildi. Fragmanda "Olmadı sinirlerine hakim olamadın" diyen Acun Ilıcalı, "Çok güzel birliktelik yaşadık. Yıllarca da çok güzel birlikteliğimiz oldu. Bunun hiç tadını kaçırmadan... Sen ne bekliyorsun her dakika olay çıkaracaksın" sözleriyle devam ettiği bir kesit yayınlandı. Nagihan diskalifiye mi oldu? sorusunun cevabını araştıran eden izleyiciler 7 Şubat akşamı yayınlanacak bölümü merakla bekliyor. 6 Şubat Survivor eleme adayı kim, Nagihan diskalifiye mi oldu?

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...