Sevilen diziden 'Doktor Ela' sürprizi! Ekranlara geri döndü

Düzenleyen:
Sevilen diziden 'Doktor Ela' sürprizi! Ekranlara geri döndü

MAGAZİN Haberleri

Yasemin Özilhan, 'Doktor Ela' karakteriyle Fox TV'nin sevilen dizisine dahil oldu! Yasemin Özilhan'ın diziye katılması ile izleyiciler büyük bir sürpriz yaşarken, sosyal medyada da "Doktor Ela" etiketi gündem oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan diziye sürpriz bir isim dahil oldu. Yıllar önce Doktorlar dizinde "Doktor Ela" karakterini canlandıran Yasemin Özilhan, aynı karakter ile dizinin kadrosuna dahil oldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Yasemin Özilhan'ın Doktor Ela karakteriyle diziye katılması ile izleyiciler büyük bir sürpriz yaşarken, sosyal medyada da "Doktor Ela" etiketi gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları söz konusu etiket ile binlerce yorum ve fotoğraf paylaştı. "Doktor Ela" etiketi Türkiye gündeminde zirvede yer aldı.

"GÖZYAŞLARIMI TUTAMIYORUM"

Sosyal medyada duygularını dile getiren dizinin hayranları, "Mekanın sahibi geri döndü, Artık 90 bölüm rahat izlenir, gözyaşlarımı tutamıyorum" gibi yorumlarla mutluluklarını dile getirdiler.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...