Usta oyuncu Haldun Dormen sağlığına kavuşuyor

Düzenleyen:
Usta oyuncu Haldun Dormen sağlığına kavuşuyor

MAGAZİN Haberleri

Koronavirüse yakalanan usta oyuncu Haldun Dormen “Sağlığıma tekrar kavuşuyorum. Arayan, soran herkese teşekkür ederim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncu Haldun Dormen, bu haberi sosyal medya hesabından “Dün yapılan test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim fakat durumum gayet iyi. Doktorlarım yaptıkları kontrollerin sonucunda her şeyin olumlu yönde seyrettiğini bildirdi. Lütfen nerede olursak olalım kendimizi ve çevremizdekileri en güvenli şekilde korumaya, maskemizi takmaya ve sosyal mesafeli kalmaya dikkat edelim. Hep birlikte bu virüsün üstesinden geleceğimize inanıyorum” sözleriyle duyurmuştu.

92 yaşındaki usta oyuncu sağlık durumuyla ilgili son durumu yine sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Dormen “Sağlığıma tekrar kavuşuyorum. Arayan, soran herkese teşekkür ederim" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...