Oyuncu Selen Seyven Katırcıoğlu’na 2.5 yıla kadar hapis istemi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Oyuncu Selen Seyven Katırcıoğlu’na  2.5 yıla kadar hapis istemi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Oyuncu Selen Seyven Katırcıoğlu ile bir arkadaşı, Şişli’de denetim yapan polise küfür ve hakaret ettikleri gerekçesiyle yargılanacak.

 34 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz yıl arkadaşıyla birlikte Taksim'e gitmek üzere taksiye bindi. Şişli Sıraselviler Caddesi'nde polis denetimi olduğu için trafik yavaş ilerliyordu. Takside bulunan Serkan Özcan, iddiaya göre araç içerisinden başını çıkartarak polis memurlarına hitaben "Şerefsizler, rüşvetçiler sizi" diyerek hakaret etti.

Suçlamaları reddettiler
Sabah'ın haberine göre polis memurlarınca tutanak tutularak ikili polis merkezine götürüldü. İfadelerinde suçlamaları reddetseler bile savcılık Selen ve arkadaşının savunmalarının suçtan kurtulmaya yönelik olduğunu değerlendirerek iddianame düzenledi. İki arkadaşın birden fazla görevli memura karşı zincirleme şekilde hakaret ettikleri belirtilerek dava açıldı. Seyven ve arkadaşı 2.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...