Tasarımcı arkadaşını kaybeden Didem Soydan’dan Twitter'a veda

Düzenleyen:
Tasarımcı arkadaşını kaybeden Didem Soydan’dan Twitter'a veda

MAGAZİN Haberleri

Muğla’nın Ula ilçesi Akçapınar mahallesinde kiraladığı evde tatil amacıyla bulunan ünlü tasarımcı 34 yaşındaki Aslı Yılmaztürk ocaktan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Haber Merkezi

Muğla’nın Ula ilçesi Akçapınar mahallesinde kiraladığı evde tatil amacıyla bulunan ünlü tasarımcı 34 yaşındaki Aslı Yılmaztürk ocaktan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Yakın arkadaşının ölüm haberiyle yıkılan model Didem Soydan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Soydan, Twitter hesabından “Sektöre ilk girdiğimden beri tanıdığım, varlıkları ile güzellik katan insanlardan birinin ölüm haberini aldım. Prenses gitti. Bana bir tavsiyesi vardı bu mecra ile ilgili. Onu uygulama zamanı. Bye bye twitter” ifadesinde bulundu. 

36 yaşındaki model, bu paylaşımıyla hayatını kaybeden arkadaşının tavsiyesine uyduğunu ve Twitter hesabını kapatacağını duyurmuş oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...