İngiliz şarkıcı Katie Price hapse atılacağı için sevindi

Düzenleyen:
İngiliz şarkıcı Katie Price hapse atılacağı için sevindi

MAGAZİN Haberleri

Alkol ve uyuşturucu etkisindeyken araç kullanan ve trafik kazası geçiren Katie Price, hapse girmeyi hiç umursamadığını söyleyerek "Hapisteki günlerim otobiyografimin en güzel bölümü olacak" dedi.

İngiltere'nin Sussex vilayetinde alkol ve uyuşturucunun etkisindeyken otomobil kullanan ve trafik kazası geçirerek tutuklanan şarkıcı ve manken Katie Price (43), halen Londra’nın güneybatısında geceliği 900 sterline (yaklaşık 11 bin TL) bir hastanede rehabilitasyon görüyor.

Suçunu itiraf eden ve ehliyetine el konulan şarkıcının hapis cezası alması bekleniyor. Yakın arkadaşı ise Price’ın bu durumu hiç de umursamadığını söyledi. Mail on Sunday gazetesine konuşan ve ismi açıklanmayan şahıs, "Hapse girmek çoğu kişi için dehşet vericidir ama Katie hapiste geçireceği günlerin yazacağı otobiyografisinin en güzel bölümü olacağını düşünüyor. Kitap çok satılacak ve ona para kazandıracak. Hepimiz onun kurnaz bir iş kadını olduğunu biliyoruz" dedi.

İngiliz şarkıcı Katie Price hapse atılacağı için sevindi

Price'ın mahkemesi 15 Aralık’ta yapılacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...