Sosyal medyada gündem oldu: Rıza Baba öldü mü?

Düzenleyen:
Sosyal medyada gündem oldu: Rıza Baba öldü mü?

MAGAZİN Haberleri

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın son bölümünde 79 yaşındaki ünlü aktör Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Soylu karakterinin vurulması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sevilen dizi Arka Sokaklar’ın izleyicisi günlerdir Rıza Baba’nın akıbetini merak ediyor. Dizinin son bölümünde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Uzun süredir diziden ayrılacağı konuşulan Zafer Ergin’in canlandıran “Rıza baba” karakteri vuruldu. Sevilen karakterin ölüp ölmediği ise merak konusu oldu. Bölümün sonuna doğru ameliyata alınan Rıza Baba’nın gözlerini açtığı sahneler gösterildi. Ancak tüm Türkiye’nin merak ettiği o konu; 'Rıza Baba öldü mü? Diziden ayrılıyor mu?' sorularının cevaplarını gelecek bölümlerde kesinleşeceği söyleniyor.

Dizinin 610. bölümünde Rıza Baba’yı kimin vurduğu gösterilmezken tüm şüpheler Şevket Çoruh’un canlandırdığı “Mesut Komiser” karakterinin üzerinde toplandı.

Sosyal medyada gündem oldu: Rıza Baba öldü mü?Rıza Baba'nın vurulduğu o anlar...

ARKA SOKAKLAR’IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? 

Rıza Baba, balık tutmak için evinden çıkıp arabasına gitmektedir. Bu sırada ona birisi yaklaşır. Rıza Baba elinde silah olan adamı görünce büyük şaşkınlık yaşar. Adam, Rıza Babaya kurşunları yağdırır. Olayı ilk bir taksi şoförü görür ve Rıza Babanın yanına koşar. Silah sesini duyan Rıza Babanın eşi Ayla ve kızı Pınar olay yerine koşarlar. Gördükleri manzara karşısında şoke olurlar. Rıza Baba kanlar içindedir. Rıza Baba hemen hastaneye kaldırılır ve ameliyata alınır.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...